2021: Informatsioon nõukogu liikme kandidaatide kohta

Mart Mägi

Mart Mägi on nõukogu liikme kandidaadina üles seatud Tallinna Linna poolt ja ta kuulus varem AS-i Tallinna Vesi nõukokku sõltumatu liikmena aastatel 2007- 2017. Mart Mägi on alates 2017. aastast Eesti Statistikaameti peadirektor.

Hr Mägil on pikaajaline juhtimiskogemus erinevate valdkondade organisatsioonidest nii avalikus kui erasektoris. Varem töötanud erinevate ettevõttete, sh. Amserv, Hansa Liising, PricewaterhouseCoopers Advisors, jt juhina. Hr Mägil on Tartu Ülikooli magistrikraad majandusteaduses. Hr Mägi ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.

 

 

 

Robert Kitt

Robert Kitt seati nõukogu liikme kandidaadina üles OÜ Utilitas poolt. Robert Kitt on kogenud tippjuht, kel on pikaajaline teenistuskäik ettevõtluses alates 1994. aastast. Tal on märkimisväärne kogemuste pagas ettevõtluses ja panganduses, sh on ta osalenud AS-i Swedbank, Eesti Pangaliidu ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhtimises. Alates märtsist 2021 on ta AS-i Utilitas Tallinn ja AS-i Utilitas Eesti juhatuse liige. Samuti on hr Kitt panustanud haridusvaldkonna arendamisse. Tal on tehnilise füüsika doktorikraad Tallinna Tehnikaülikoolist, kus ta on hiljem töötanud teaduri ja õppejõuna ning on alates 2015. aastast TalTechi nõukogu liige. Hr Kitt ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.