2024: Informatsioon nõukogu liikme kandidaatide kohta

Mart Mägi

Mart Mägi valiti Seltsi nõukogu liikmeks Seltsi 01.04.2021 aktsionäride otsuse alusel Tallinna linna ettepanekul. Aastatel 2007–2017 kuulus ta Seltsi nõukokku sõltumatu liikmena.

Mart Mägil on pikaajaline juhtimiskogemus nii avalikus kui erasektoris, sh Statistikaameti, Amservi, Hansa Liisingu ja PricewaterhouseCoopers Advisors’i juhina. Alates 2021. aastast on ta Aktsiaseltsi Eesti Post (Omniva) juhatuse esimees. Hr Mägil on Tartu Ülikooli magistrikraad majandusteaduses. Hr Mägi ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.

 

Robert Kitt

Robert Kitt valiti Seltsi nõukogu liikmeks Seltsi 01.04.2021 aktsionäride otsuse alusel OÜ Utilitas ettepanekul.

Robert Kitt on kogenud tippjuht, kel on märkimisväärne kogemuste pagas ettevõtlusest ja pangandusest, sh on ta osalenud Swedbank AS-i, Eesti Pangaliidu ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhtimises. Alates märtsist 2021 on ta AS-i Utilitas Tallinn ja AS-i Utilitas Eesti juhatuse liige. Samuti on hr Kitt panustanud haridusvaldkonna arendamisse. Tal on tehnilise füüsika doktorikraad Tallinna Tehnikaülikoolist, kus ta on hiljem töötanud teaduri ja õppejõuna ning on alates 2015. aastast TalTechi nõukogu liige. Hr Kitt ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.