Mikk Pahapill ja Tallinna Vesi sõlmisid koostöölepingu

Täna sõlmisid värske Euroopa meister seitsmevõistluses Mikk Pahapill, Stamina Spordiklubi ja AS Tallinna Vesi pikaajalise koostöölepingu. 

Partnerluse eesmärgiks on toetada Miku ettevalmistusi edukaks esinemiseks 2012. aasta olümpiamängudel Londonis ning tervislike eluviiside harrastamist Eestis. Lisaks tegevustoetusele määratleb leping ka sportlase premeerimise heade tulemuste eest tiitlivõistlustel

                                          
 "Tervislike eluviiside toetamine läheb kokku AS-i Tallinna Vesi sotsiaalse vastutustundlikkuse põhimõtetega ning Miku suurepärane saavutus on ilmselt paljudele noortele eeskujuks ja innustuseks," sõnas AS Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith.

Spordiklubi Stamina ja vee-ettevõte on pikaajalised koostööpartnerid korraldades koostöös traditsioonilist ümber Ülemiste järve jooksu. Samuti varustab vee-ettevõte teisi Stamina poolt korraldatavaid tervisespordi üritusi kvaliteetse joogiveega.

„Loomulikult on mul hea meel sõlmida toetusleping ettevõttega, mis usub minu võimetesse ning võimaldab mul keskenduda veelgi paremate sportlike tulemuste saavutamisele,“ lisas Mikk Pahapill.
 
Mikk Pahapilli suuremad toetajad on AS Tallinna Vesi ja Stamina Spordiklubi ning Eesti Kergejõustikuliidu mitmevõistluse alarühma peasponsor Elion Ettevõtted.
Lisainfo:

Urmo Raiend
Stamina
 6718548 
 5019572 
http://snipurl.com/do2pn